Я зустр ла тебе у натовп..

Я зустріла тебе у натовпі
Хлопець з небесними очима,
У воєнно-польовій формі,
З гіпсом на руці..
Дякую, що захищаєш нашу неньку-Україну
Ми дуже вдячні тобі…
Ти вибачай, якщо вже щось не так,
Вибач за кулі, і рани отримані
Ти мужній ангел охоронець, Козак!
Дякую, герой! Слава Україні!


Рецензии