Знайдись

У кому зможу розчинити
Свої безмежні почуття,
І з ким я зможу розділити
Всі радості і пестощі буття?
***
Кому подарувати зможу
Всі ці миттєвості прекрасні,
Кому дозволю прочитати
Історії життя мої нещасні?
***
Поринути кому дозволю
У всю душі моєї глибину,
Кому я подарую волю
І з ким полину я в безкінечну далину?
***
Хто буде йти зі мною в далі,
Не відчуваючи страху,
Хто поглядом дірки в металі
Свердлитиме до щастя на шляху?
***
Кому я зможу довіряти,
Довіритися більше ніж собі,
І розпачу не відчувати,
Тримаючи за руку як у сні?
***
Хто мною стане і відчує,
Все те,що відчуваю я,
Хто голос мій лише почує,
Серед зрадливості життя?


Рецензии