Муки кохання

Крається душа моя у розпачу.
Серденько тріпоче і болить.
Вже, здається, наболілось досхочу,
Та нічим той біль не зупинить.

І коханням вже воно не тішиться,
Бо від нього саме і тремтить.
Та нічого в ньому не залишиться, -
Стане бідолашне через мить.


Рецензии