***

Все в житті існує від любові,
без любові й небо голубе
не горить, як очі волошкові,
ну, а я… ненавиджу себе.
І ненавиджу за той неспокій,
що давно буяє навкруги,
він буятиме у нас, допоки
не візьму косу у дві руки.
І косить, косити поле доти,
доки небо стане мов рябе
і навколо зменшиться мерзоти…
аж тоді я полюблю себе.


Рецензии