Юлдаш

Кьисматла табтарлизи
Цlудар бяхl кабаали,
Гlямрула хlябкьяйтази
Вачавирхуд таманни.

Илхlели пикри хlела,
Башар юлдашличибяхl.
Илизи уркlи хlела
Гьаргбирид,дила чевяхl.

Юлдашли кьабулвирид,
Хумарли вакlадлира.
Девли маслигlятвирид,
Зигарли виадлира.

Юлдашли биру кумек,
Гlягlниси мер биалли.
Биру сахават хурег
Гушли хьуравиадли.

Чедидакlалли цундеш,
Тlутlудиру гьалакли
Хъябшбиалли арадеш,
Арабиру юлдашли.

Юлдаш, ил девла гъамдеш,
Гlямру шаладирули.
Дерхъаб марти узидеш,
Адамти гъамбирули.


Рецензии