Алексису Смерну

Мы не падобны адзiн на аднаго,
Як две кроплi вады.
Але я разумею цябе,
Мяне разумееш ты.
Ты мой лепшы сябар, нiбыта брат ты мой.
Усе мае сакрэты ведамы табой.
Я магу даверыцца табе заусёды,
Бо цябе я ведаю ужо шмат годы.
Мы з табоб не разлi вада сябры,
Усе роуна нам усе нязгоды.
Мы можам размауляць пра усе на свеце:
Футбол, аутамабiлi, дзяучыны i дзецi.
Гэта я не выпадкова напiсау табе, Смерн.
Бо нага сяброуства разлучыць толькi смерць.


Рецензии