Це лише звичка

Перша година ночі,
У вікні мерехтять ліхтарі.
Він бачить її очі,
Забуваючи, що вони вже чужі.

Ні, це нереально!
Мовчки кричить божевільно.
І все вірить шизофренічно,
Що буде бачити їх вічно.

Він не розумів, що це лише звичка,
Немов електричка,
Везла його в небуття,
позбавляючи будь-якого чуття…


Рецензии