В тобi

Бог тебе створив таким, як ти є,
і плануючи ,повір ,усе прорахував-
колір ,кількість, тіло й лице твоє.
Скільки буде гуль, відновлень й травм.

Це замовлення твоєї же душі!
Що не встигла поки в цьому світі ще
відчути все, побачить, пережить,
щоб з Богом розчинитися разом ущент.

Все причина-наслідок, усе зв.язок!
І якщо чогось немає, значить точно є!
Поряд із слабкість - сила. Із полем -лісок.
І якщо потрібно конче - все знайдеш!

Від народження слабкий твій організм?
То можливо ти цінуєш час,життя, людей
і даруєш віру, радість,оптимізм,
бути може ти джерело натхнення й ідей?

У тебе одне око, замість двох?
без волосся голова? посмішка крива?
Значить знаєш ти де поле перемог.
Не лише краса! Іскра з очей творить дива!

То до чого я все це веду?
Що все закономірно, для чогось і в тобі.
Кажуть не вічне тіло, вічний дух!

Ти спитаєш: Що ж мені робить?
-ЛЮБИ!
Люби…
Любіть!


Рецензии