ЧАС

НЕ СУМУЙ,МОЯ КОХАНА
СПОМИНИ ЗАВЖДИ,СЯТI
ПАМ'ЯТАЙ,ЩО ЧАС ПОЛИНЕ
ШВИДКО,ШВИДКО Й МИ НЕ ТI

НЕ ПIЗНАЄМО СЕБЕ МИ
ЧЕРЕЗ ДВАДЦЯТЬ,ДОВГИХ ЛIТ
ЛИШ ПО ФОТО ПРИГАДАЄМ
МОЛОДIСТЬ ТАМ ШЛЕ ПРИВIТ

ЩО БУЛО,ТО ВСЕ ПОЛИНЕ
ДЕСЬ ПIДЕ У ДАВНИНУ
ОЗИРНУВШИСЬ,ПРИГАДАЄМ
ЯК ТО БУЛО НА ВIКУ

НЕ СУМУЙ,МОЯ КОХАНА
Я КОХАННЯ ПРОНЕСУ
Я СХОВАВ ЙОГО У СЕРЦI
I НIКУДИ НЕ ПУЩУ

ОЗИРНУВШИСЬ НА БУТТЯ...
ОСЬ ТАКЕ ВОНО ЖИТТЯ


Рецензии