Дивлюся, кохана, на тебе дивлюся!

Дивлюся, кохана, на тебе дивлюся!
Коли ж я до серця твого доторкнуся?
А піснь солов 'я у садку пролунає,
Та ехом поверне з затишного гаю.

Зозулько моя, тобі в очі дивлюся!
Коли ж я до тіла твого пригорнуся?
Почую, як м'ятою пахнуть долоні,
А сльози в очах, як перлини в короні.

З тобою в садку віч на віч залишились...
Мов квіти, одне до одного схилились...
А зірки на небі соромно дивились,
Як бісера низка в траву покотилась...

І довго стурбована сойка кричала,
Що дивною красою ти мене зчарувала,
Твоі поцілунки на мені лишились,
А пелюстки губ... мені вранці приснились.


      17:28   29.01.2016. *


Рецензии