Випробування

Іноді хочеш, щоб всі лиш мовчали,
Іноді хочеш, щоб був лише ти.
Щоб сонце світило та пташки співали,
Що ти тільки зміг тишину зберегти.

Але тут розумієш, що це не потрібно.
Бо жити самому -- це випробування.
Впустити в життя всіх людей необхідно,
Побачать вони усі твої старання.

Надійся, кохай, в серце волю впускай.
Живи, бо ти дійсно так любиш життя.
Мов дитина, ти вір -- прийде Миколай,
І буде щасливим твоє майбуття.


Рецензии