Я щаслива

Я навчилася жити без тебе
З гордо піднятою головою.
Ніжні ранки... Злітаю у небо
Не з тобою, не з тобою.

               Приспів 2 рази:
          
           Ось навчуся тебе не любити,
           Дочекаюся щастя, як дива.
           Без тебе буду радіти.
           Я щаслива, я щаслива.

Буревії трускучі морози
Білосніжнії заметілі.
Щем у серці, тривожнії сльози
Відлетіли, відлетіли.

               Приспів.

Так чекала від тебе я правди
Покаяння не дочекалась.
Моя доля з тобою у пазли
Не складалась. І не склалась...

               Приспів.

Я шукала у тебе підтримки
Слід у слід ішла за тобою.
Ти проводив ночі й світанки
Не зі мною, не зі мною.

               Приспів.    


Рецензии