Украиночка я

Україночка я, бо дитя України-
Так країну мою називають з давнини,
Мій народ мав свою українськую долю
Як бажаю, щоб він мав і щастя, і волю.

Україна моя  - це міста наші, села,
Україна моя – це народ наш веселий,
Україна моя – солов`їнії співи,
Україна моя – це вродливії діви.

Україна моя – ліса, ріки, діброви,
Україна моя – наші квіти чудові.
Україна моя – це надійне віконце,
Простягае вона свої руки до сонця.

Є у світі багаті й щасливі країни,
Але люба мені лиш моя Батьківщина.
Ця любов перейшла від моєї родини.
Україночка я, бо дитя України.

                1.03.2000р.


Рецензии