Моiм однокласникам

          ...яких вже немає з нами…(((

Дзвінок, неначе, продзвенів,
І ми виходимо із класу.
З проміжком лиш і літ і днів,
По одному вже, а не зразу.

Ідуть роки, пустіє клас,
Робити  сумно перекличку…
Чиясь душа вже бачить нас,
А ми лише його табличку...

Й хоча не знаємо за ким,
Наступний хто і хто останній.
Все ж по очах димком їдким
Охопить сумом на світанні.    
18.01.2016.


Рецензии
Душевний вірш.... Ностальгічно... Скільки їх вже пішло назавжди... Я теж часто думаю про це...

Артур Грей Эсквайр   30.01.2016 00:38     Заявить о нарушении