Дай Боже

Дай Боже прожити до ста,       
Не знаючи горя і скрути,-
Щоб думка була не пуста,
У силі,- про роки забути...

Дай Боже прожити без бід-
І все, про що мрію,  збулося,-
Щоб щастя ішло слід у слід.
Та краще у світі жилося...

Дай Боже для всіх поколінь
Терпіння, злагоди, надії,-
Всевишній мій Боже, амінь-
Здійсни всі мої світлі  мрії...
29 01 2016 р
Вікторія Р


Рецензии