Коли..

   Коли твоя сила прокинеться, сину,
   Коли вже ти станеш дорослим
   Та знайдеш свою неповторну єдину,
   Щоб з нею ходити у вранішні роси.

   Ти жити старайся, щоб щастя буяло,
   Щоб світло довкілля твоє осіяло,
   Серденько у світі щасливим щоб стало,
   З єдиною милою щастям заграло!


Рецензии