To cross

In silence
Every day ends
In nightmares
Every night comes
Thus starless
Every dusk falls
In vastness
Every wake tolls
So lustless
Every wish crawls
And frightens
Every trail's prose
Those reckless
Not afraid of loss
Seek madness
Nailed to the cross


Рецензии