Я починаю шлях...

На долю нарікати не посмію:
Я знаю, Боже, все в твоїх руках...
У решті решт, збулися мої мрії!
Із джерела НАДІЇ я починаю шлях...

Так довго моє щастя десь блукало,
Лечу йому на зустріч, наче птах...
Мені до рук ясна зоря упала!
Із джерела ЛЮБОВІ я починаю шлях...

В душі моїй панує спокій й тиша,
А щастя так і світиться в очах...
Я стала дальновидніша, мудріша!
Із джерела СВЯТОГО я починаю шлях...


Рецензии