Еде бочька на трахторе ведьмав

Гэй! Марш з обоч!
А то ток на дубок

Жебка качее еблычко в емцы!.. –
Так. А смысл ваш, майн Кот? –
Добрэ. Слухай жэ моцно, Пецька.
Е нажев!.. и ф шовк.

Шо ж понев той блатной.
Го! Ты смешной!
Ек жэ я тут увпетру,
Шо й пэтрык е Бог.

Далый паехали ф бани ВанешКый.
– Так! Кто там чев вот?..
Ну, чевлять, давят все разом ВасьКу б:
Шо тут шэ за поп!?

Пэ3к-Пэтрык! Ты ж на пынэчКу ш.
Так буд чы погодк?..
Фу на тэбэ! Блин! Усэ ветер!
А трэ коб быв шторм.

Ну, пырывожу. Вот божЯ коровка.
На пальчике. Мовчк.
Не хцэ, не хоче лезьци ни й фгору сь!
От пак морков!

Это мы так но. Тут упражнейимось.
Бырэмо ж разгон.
Но вжэ если уфтопим печьКу зь,
От бэндзе по-польск!

… ведь жэ одлыга во ув Адрыжыне.
Но… в Яновы всэ дощ.
Ну, сухая ажно дощеныця:
А ни вам ясенёв!
Горад бесов.


Рецензии