Про життjeвi перспективи

(з точки зору невиліковний реаліста)

Життя – тільняшка, зебра чи рояль…,
воно біжить, немов сіренька мишка.
За клавішою білою йде чорна, це нажаль,
та все ж останньою обов‘язково буде… кришка.

27.01.2016


Рецензии