Настане день прийде перемога

Настане день, і прийде перемога!
Країна стане вільною тоді,
Почуються, усі молитви, що до бога
Лунали з україни у крові.

Пролиті сльози материнні,
За сином, що з війни не повернувсь
Який прийшов у домовині,
А на прощання матері всміхнувсь.

Припиниться війна за україну,
І більш не гинутимуть люди,
З країни зробили руїну,
Солдатські тіла лежать усюди.

Вони ж були ще молоді,
Хотіли створити сімю,
Але загинули усі на війні!
Захищаючи країну свою.

Загинули сотні, що були на майдані
Залишились дітки малі без батьків.
Пішов солдат, в роки свої ранні
На небо до бога, і янгоів...


Рецензии