8 ноября 1913 года

Солнце комнату наполнило
Sun has room inflated now with

Пылью жёлтой и сквозной.
Yellow dust which widely is.

Я проснулась и припомнила:
I have woken up and thought of this

Милый, нынче праздник твой.
Feast of yours whom I’ve so missed.

Оттого и оснежённая
That is why the snow-covered dale

Даль за окнами тепла,
Outside does seem so warm,

Оттого и я, бессонная,
That is why I’ve (whose sleep often’s failed)

Как причастница спала.
Like communicant slept home.


Рецензии