Мiй листопад

Помаранчевий листопад
ліг медом на вуста
і впав до п.ят.

Зігрівав тіло теплом
торкався, й тремтів
неначе я божество.

Яскравий, п.янкий !
Листпад
помаранчевий!
Коханню з руки
фарбувати початок,
того, що було вже утрачене.


Рецензии