Цiлуй

Цілуй мене , якщо не вустами,
то хоч віршами...
Ти мій не перший,однак останній .
Ти мій далекий,
між міражами...
Залип у сітках ти магістральних.
Пройшов вже рік .
Минула спека.
Поля скосили
вино віджали...
Цілуй мене, якщо не так,
то хоч листами.

У тебе ж я остання ? ...


Рецензии