8

..ти..

Блаженний спокiй
Вiдверта тиша
Як на iконi.
Не стали ближче...
Багатша стала моя душа.

**********
Якщо заплющити очі-
ми щасливі...
Якщо задернути штори -
немає зливи...
Та чи втечеш від правди-
Сам для себе раб ти.

**********
забиті маршрутки
затерті маршрути
утомлені руки
куди поспішаєте, люди?

**********
 йди із сонцем

я в кишені несу сонце,
даруватиму тобі .
ти здивовано :
............." а що це?"
я змовчу, щоб ти почув:
"так палає лиш
.........Любов !"

****************


Де б я не була,
як вечоріє мені спокійно.
Бо вечір-то океан.
А я пароплав.
Який плине в твої обійми.
Плине до берегів.
..Додому.

************
Все С віт

Все з добром! Все в добрі!
І ніяк інакше.
Не можливо жити,
щоби вогонь горів
без іскорки цієї.
Так не буває- не любити
Й прокинутись кращим!

********
Хочеться, щоб цей день був на інші не схожий,
Щоб ішов дощ із троянд, орхідей і волошок!
Щоб дівчата на розхристані коси сплітали вінки,
Зовсім забувши про роботу,кухню й забиті сумки!

************
Люблю Любов!

Люблю... Люблю. Люблю!
Люблю у кубі, у квадраті у мільярді!
Коли у настрої й коли я злюсь.
Тебе люблю й світ!Люблю Любов,
Що впала так негадано з троянди!


Рецензии