Не забувай

Коли ти йдеш, а все летить перед тобою,
Коли бажаєш миру, а сурми стонуть : "Йди до бою!"
Коли себе почути хочеш , а гул машин,
І тріскіт трас ,мов мул, в перетинках вушних,
Думки пресують, святе - у жмих.

Не забувай любити - це важливо !
Не забувай комусь казати : "Ми.."
І мріяти! З любов'ю все можливо!
Велике щастя в середині у нас!


Рецензии