Жовтий вiрш

Жовтий приходить тоді,
коли місце звільняєш для нього,
коли коло суцільне ти,
а не ламана лінія з боку.

жовтий цілує завжди,
те місце, де скртутність
лишала від себе сліди,
що пройшло зараз мудрість!


Рецензии