Знания о человеке это самые ценные знания в этом м

Цьому не навчають в школі,
й в університеті
лекції не про це.
Кожен третій
йде, не помічає колір,
ховає своє лице
глибшеі від інших у кокон.
У кожного свій свинець
в голові ,у руках,
він може стати кулею,
кожен третій
ховає його в цигарках,
у вині-гуляй-но!

Цьому не навчать у школі,
наврядче згадають в вузах-
як правильно жити,
щоб бачити колір,
з якого кінця стартувати
на злітаючій смузі.


Рецензии