тiльки твоe

...Кожний народжений для свого
Кожному щось дарував Бог.
Щось без розміру і ціни,
щось,що фарбує ці дні
у живі кольори.
Важко, буде це віднайти.
Та якщо вже зібрався, іди!

Тільки йдучи
знайдуться від себе ключі,
мій друже...


Рецензии