Думки живi

Думки живуть в тобі.
Думки живуть з тобою?

Вони будують дім
Твоєю же рукою.

Для них ти є - усе!
Основа і планета.

Кого же принесе,
Якого опонента?

Думки живуть в тобі.
Будують з тебе дім.
І тут ти обираєш сам
Що до себе прив.язать.


Рецензии