Снiкерсни

Як хочеться мати все! Добре, якщо відразу!
Та ще й так, щоб не пружились зайвий раз м.язи.
Однак ,тут такого кайфа не буває
Це вже розклад для мешканців раю.
Тому працюй! Й насолоджуйся процесом!
Земна казка за вікном, для принців й принцес.
Все буде!Якщо робити поступово, з інтересом!
............
І пам.ятай -
Коли летиш кудись, коли весь світ у стресі
Зроби ти паузу й мого вірша перечитай!


Рецензии