Нiхто не замовляe дат народження й дат смертi

"Ніхто не замовляє дат народження й дат смерті"

Ніхто не замовляє дат народження й дат смерті.
Цього осіннього дня, сьогодні, я не буду вперта.
Я буду гнучкою як змій і зможу все зрозуміти.
Не вправі ніхто й не зможе себе пережити.

Всьому відміряний час, шлях, і якщо ми молодші,
То за нас хтось старше, і за ним гучніш волочить
свої хвости, Та, про яку зайвий раз не кажуть,
коли чують поряд її шелестить в хащах.

Цього осіннього дня я стала старше.
Цього осіннього ранку тебе не стало.
Моє серце непохитне, тверде, хоча не зі сталі.
А що робити життя молоде струмиться далі.
Нічого не зробиш тут, колись і я зістарюсь...

І навіть не в болі справа, головне щоб вчасно
сказати влучно, вдихнути глибше і відпустити
людину рідну, шептати в слід з теплом й часто:
Із Богом в серці!
Прожив ти гідно!
Ти наш Дідусь!
А ми ще пишемо земні листи на світлі...


Рецензии
Так, ніщо невічне та ніхто невічний. Та ми завжди можемо зберегти дорогу нам людину у себе в серці.

Елизавета Бащева   27.01.2016 14:57     Заявить о нарушении