Йде дiвчатко полем

Йде дiвчатко полем-
Гарненьке, тендiтне,
Хлюпочеться небо
У очах блакитних,
Cонечко вплiтає  ,
Золото у коси,
Омивають нiжки
Їй ранковi роси.
А вусатый  колос
Променем налитий,
Розчесаний вiтром,
Дощиком умитий,
Вклонився в пошанi,
Всмiхнувшись привiтно.
Хлюпочеться небо
У очах блакитних.


Рецензии
Класненько! Позитивно. У 9-рядочку - одруківочка в слові "вусатий".

Олег Омелянчук   02.02.2016 15:02     Заявить о нарушении