Чому ти дивися на небо

Чому ти дивися на небо
з очима повними води,
ти мабуть бачив радугу с глазами
якi свiтились всiма барвами,
а ти повiрив що вони живi...

Живлячою водой в тобi
живуть глаза небачанойi сили
ти тiльки провиди рукою
по небу сыньойi любовi
i очi будуть бачить кровь
яка бiжить вся у народа,
що проливаеться з усiль...


Рецензии