Уходить тяжело - пока не уйдешь

Забери всі книги зимової ночі,
Остаточно все виріши.
Збери малюнки, пали листи
Але той про виплакаті очі,
Ти все таки залиши.

Йти по-англійськи завжди легше.
Ти вже не дитина, і добре це знаєш.
Лиши після себе недопиту чашку кави,
І більше нічого.
Якщо слів прощання не маєш.

"Уходить тяжело - пока не уйдешь",
Писав один письменник, напиши і ти
В твіттері.
Ви були сильні у кавері хороших стосунків,
Але взяли не той акорд,
Вам кажуть "ні" журі.

Програвати треба вміти гідно,
Не обертаючись, піти.
Світло вимкни,тихо двері замкни.
І нічому тепер горіти,
На тлі ти маєш зрозуміти,
Є я і ти.
Але не ми.


Рецензии