В яди зь тозир смак,

Ек колы вам в нахт
ФсадюЮць сфінарк

Я тут как-то як-то
Дюжэ задрымав.
І фтрух пачю Мафку сь.
Господі! Да як зь?

Ну, гідя всіх Малпый,
Ты жэ зайСкуйЧяф
І по, може ж, святый
КрыйЖахНогСкый гаж.

Эт тобі ны ф хаты
Матрыный дэсь в Ян,
Шоб шэ кузьмуваты
Ватны одейЯльк.

В обшчэм-то, заразкы
Вас не прахКлійНайт!
Так но, діють справно
З лекЦыйКамы в псак. От ты й війНойВатьшь
Ведь цю ведзьМу сь, Гад?

... так розГрибВай, трахТор,
Можэ, щэ й роз з граб.
Раз така, ну, от тоска з


Рецензии