Не друзями...

Твої чортові наркотичні губи!
Вмієш бути лагідним ... Бути грубим.
Поцілунком мене торкався,
Ти у пам'ять мою врізався...

Пам'ятаєш, час зупинився,
Коли ти на мить забарився -
То парфуми наші змішались,
То не друзями ми лишались...

Твої чортові наркотичні губи.
Поцілують мене чи згублять?
Нехай тіло моє гвалтують,
Вони душу мою рятують!


Рецензии
Очи - такие, сякие, а душу спасают. Хорошие значит глаза эти. Любви Вам. С уважением: Мария.

Мария Грузденкова   27.02.2016 18:33     Заявить о нарушении