Подякуй Господу...

Подякуй Господу за те,
Що ти живеш в своїй країні.
Бо на чужині все не те.
Інакше, навіть, небо синє!

Коротші ночі, довші дні -
Чуже, не ріднеє, не миле...
Тут ясне сонечко мені,
Якесь холодне і змарніле!

Тут довго, так, збігає час,
Неволя - не в своїй родині...
І думки томлять раз у раз -
Що там? Як там на Україні?!


Рецензии