Дихання Брахми

Ой як сяду за столом
Ой як сяду за столом
Зроблю кави з молоком
Зроблю кави з молоком

Ой як сяду за столом
Зроблю кави з молоком
Люди ходять за вікном
Брахма дихає завжди

Ой як сяду за столом
Вип'ю кави з молоком
Дирижабль летить вгорі
Крутить штурман лісапет

Як змайструю лісапет
Та й поїду у село
Люди ходять на полях
Коровей собі пасуть

Винаходить фізик квант
Крутить пані аксельбант
Вип'ю кави просто так
Брахма дихає завжди.


Рецензии
Йон точкой і йон вєздє
Здєсь і там і на звіздє
У похнюплених главах
В том всьом прочєм также єсзмь

Самарканд   01.02.2016 22:51     Заявить о нарушении