***

Як гарно жить на цьому світі!
Як добре вдосталь бути ситим
І вірити в життя прекрасне,
Що все лайно є не заразним!
Як добре жити...
Бо варіатів небагато
І світ оцей один,
Або радій, або же, псих-палата,
Чи просто смерті млин.


Рецензии