Ввiйди у мене

Присвячуeться рок-музицi

Ввійди у мене…
Ввійди у мене поштовхом
Пекельного цунамі,
Останнім криком, пошуком
Себе в розбитій рамі.
 
Впусти у плоть метеликів
Щоб все було на грані,
Між радістю й істерикою
Мелодій нереальних.
 
Нехай послабнуть бантики
Тих праведних піонів,
Щоб чорная романтика
Вітала Оріона.
 
            Ввійди у мене…
Ввійди у мене вузликом -
Сплетінням нот і звуків.
Ввійди, моя рок-музика,
В життя німе, без рухів.


Рецензии