Щоб

Шоб не зійти із розуму від почуттів
які притисли груди, мов експеллери
кричи! кричи! неси свій болісний мотив
в діапазонах  вищих  200 децибел
щоб болі ті з середини  прострелили
тебе, знайшли ,нарешті, вихід,двері...
Щоб,передчасно ти і твій талан  не вмер
зарийтеся  між комами в бестселері.


Рецензии