Гаряче серце, холодний розум

Гаряче серце,холодний розум.
Вуста мовчать,а серце кричить.
Твій новий голос...колись наврочить...
Чи проторочить,що щастя мить

Ще не зчерпалась,не перетліла,
Не перемерзла - і ще жива.
Що ще душа не перелетіла:
Її я назовсім ще не віддала.

Гаряче серце. Холодні руки.
По тілу ллється кров крізь віки -
Така холодна,така блакитна !
Немов із криги, з чужої ріки !

Гаряче серце, холодна постіль,
Холодна постать мовчить у вікні.
Моя ти віра,ти мій апостол,

Візьми й штовхни мене в світлі дні !
Малюй блакитно-багряніі квіти,
Бери й веди мене в свої сни...


Рецензии