Роз пуста

   

Повсюду гроші, нюні, сльози,
цукерки, квіти, папіроси...      
Гірке зітхання потопає      
у  банці із солодким медом...
Приваблюють  всіх lady й woman
сміливі ноти у парфумах
коктелі alсo из папайя,
бузпуття, шквали, фальш в  розмовах   
про те хто є, а хто -"готовий"    
і хто -"мужик", а хто...слоновий... 
і це не все.... чому всі раді - 
є ще шматтьо й Пузата хата!   
є тачки ще, журнали Міні,
скарби і скраби, й просто краби,
Та й це не все! Заграй маестро!   
Попсу й сучасні білі танці,   
 де образи жінок відверті
шукають погляд чоловічий,
а ті же – густину в конверті.
І…
І хто там дивиться у вічі…
Усе кружляє в димці вальсу               
але не лебединного
й не віртуозів- альбатросів,
а в танку дикім самозванців 
які прокинувшись у ранці.   
забудуть все,
 або ж наївно заголосять: 
" Він втік… Де ж те кохання? Досить ! "


Де ж та лобов, де істин світле  плесо?
Повисли над вірністю обриси леза....               
Солодкий мед, таке й життя буває.               
 Буває! Навіть солодше й від меду!               
Я вірую в це, доторкаюсь, й знаю,
Що квітнути   воно буде доти
допоки мною наспівує кредо:
«Жива. Бо вирують душевні чистоти !»


Рецензии