Будь

Усі кричать:
« Не час ще жити, ні не час!»
А юність все породжує – азарт,
азарт…
азарт вдихать повітря, шаленіть
і за кохання битись на мечах
до крові й білизни в очах.
Щоб знали всі, душевні болі – то не жарт!
Життя одне, важлива кожна мить
Будь божевільним, як тобі
того
кортить!


Рецензии