Боже, спаси...

Праведний Боже, спаси-
Біль, що у серці згаси,
Душу мою заспокой,
Сум вік носити отой...

Знаю що в світі ти є,-
Ти там, де сонце встає,
Помилуй  ти, Боже, мене-
Хай біда стороною мине...

Біль забери і тривогу,
Вкажи мені вірну дорогу,
Дай істиний путь на землі,
Надії подай - хоч малі...

Молюся за рідних своїх,
За діток, батьків і за всіх,-
Прийми всі мої каяття,
Дай віру в безбідне життя...
26 01 2016 р
Вікторія Р


Рецензии