Тепл1 спогади

У тиші вечеровій, на самотині,
Ловлю я кожен звук затамувавши подих.
Все прислухаюсь... Так, почулося мені,
Твій рідний голос звав, сміявся поряд.

А за вікном в танку кружляє сніг,
У світлі ліхтаря сріблиться пеленою.
Зима чарує, лунає дзвінко сміх.
Одна... Лиш теплі спогади зі мною.

Я ще тебе шукаю в натовпі людей.
Твій образ знову бачу скрізь.
В розлуці ми з тобою не один вже день.
Я щиро вдячна за кохання, що ти приніс.


Рецензии