Diy!

«Дій!»

Коли кажу я слово,
Мовчи і знов повторюй.
Зроби подвійне коло
І знову повернись.

Не стій. Кляну і крапка.
Це не складна загадка.
І знов ця клята сварка.
Глянь знову засмутивсь.

Коли життя смугасте
І чорно-білі фарби
Диктують кепський розклад
У розвитку подій…

Лише дій!
Все має бути так, як ти створив.
Це щастя – подивись, як я зробив.
Лише дій!
Лише дій!
Дій, дій, дій.

Чи має сенс торкатись
Того, що так вбиває
Жагу до сьогодення,
Скарбів, що криє час?

Дивись - це наше свято
Це мить. Їх так багато.
Інструкції немає.
Це все пливе крізь нас.

Коли життя смугасте
І чорно-білі фарби
Диктують кепський розклад
У розвитку подій…

Лише дій!
Все має бути так, як ти створив.
Це щастя – подивись, як я зробив.
Лише дій!
Лише дій!
Дій, дій, дій.

25.01.2016


Рецензии