Герой нашого краю

Ви герої нашого краю,
Ви герої, які не вмирають,
Ви- це люди, які нас рятують
І за нашу свободу воюють.

Повертайтесь живими до хати.
Повертайтесь, чекає вас мати,
Бо ви нашого дому солдати
І не смійте життя віддавати.

Бо ми всі вас чекаєм і любим
І ніколи ми вас не забудем
І завжди шанувати вас будем
Бо ви в світі найкращії люди.

І ми знаємо як важко там,
Протистояти усім ворогам.
Вам завдячуєм своїм життям
До землі ми вклоняємось вам.


Рецензии