Хай жыф пы й твесци рик Ванишк

Вин ж баньку сь мни топиф

Быда ву нас, шановны ледь!
Пошов сосид сов7 з Зымли вж.
И шо робыты вжэ ля мни
Быз тэйи во Свынни…

Колы тыбэ с3чають вси
Шэ на вокзаловы й ву й низдр
С такэё чутко ж во, дывы,
То ек гэт пырыжыць?

Ну, чув ты, гых, гляды сюды,
Шо там з 02 шэ й звалы й 3? –
Да дэ. Колы. Ек мни й Янив
За 5 днив нагорив.

Ты й сам здурийиш, ек вночи
Да вломыся зе в горад Змийк.
Тут сажо сыплюць бо циби ль
Тыщ з 2сци лаборищ.

Та й вот сыдив но ля Козы,
В котрэй ны й циск в грудзи з,
Ек понаносыця но видр
С торфамы разви ф пичь.

… гот пак делишк ув злодыйив!
Я но кудысь – Баран ий згынь.
Ну, шо ж топир. Трэ йти ж в одвидк.
Мни ж тут снига почысцив бис.

Да и очнувся я чы в звир
Ажно, дывы, в гобид.
Там смиття зь мни уф жикихи
Отпрафиф той Ванишк… 120 гаж разив!
Ны слав ий на фик ныц.
Даруймо грих – лыты к своим.

... там ж тоный з 2цыть тожэ впый
пывка й батылк на плит ля Тигр


Рецензии